1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Over Energy Move

Energy Move weet als geen ander welke besparingsmogelijkheden er mogelijk zijn en deze optimaal te benutten. Onze visie, ervaring en pragmatische aanpak maken Energy Move tot dé energiekostenspecialist.  “De Weg naar Autonomie”, door Frans Keuning ontwikkelt, combineert de visie en pragmatische aanpak door op kostenneutrale wijze van een hoog energieverbruik naar eigen opwek en uiteindelijk “nul op de teller” te gaan.  Frans is een HTS werktuigbouwkundige met vele jaren ervaring in techniek, inspecties en energiekosten.  Energy Move adviseert en heeft sinds 2004 de energiekosten en het energieverbruik van vele bedrijven substantieel weten te verlagen.

Doel

Energy Move adviseert, faciliteert met het doel de ondernemer zo veel als mogelijk te ontlasten, besparingen te realiseren en de weg naar Energie Autonomie in gang te zetten. In de praktijk blijkt dat energiebesparingen tot wel 17% direct haalbaar zijn.

Werkwijze

In overleg implementeren wij de eerste acties, zoals administratieve en/of contractuele aanpassingen die kosten reduceren zonder daarvoor te hoeven investeren. Wanneer eenmaal de besparingen lopen kijken wij naar acties om het verbruik terug te dringen. De weg naar energie autonomie is daarmee ingeslagen.

100 procent transparant

Energy Move zorgt ervoor het beste zakelijke aanbod uit de markt te halen en overige energiebesparingen te realiseren. Spreekt het aan om met een “no cure no pay” te werken of met een vaste vergoeding.  Samen zoeken wij naar de werkwijze die het beste past en daarbij staat keuzevrijheid voorop.

Colson Europe B.V.

“Energy Move is voor ons al sinds 2004 een begrip in service en samenwerking.
Zij zorgt ervoor dat we de best passende contracten aangeboden krijgen, zodat wij onze energie aan onze kerntaken kunnen wijden”.

Jan Hullegien | Colson Europe B.V.
Manager Engineering & Operations