1. 1
  2. 2
  3. 3

Collectieven

Deelname aan Grootzakelijke Energiecollectieven geeft scherpe energieprijzen die op een nauwkeurig gekozen moment gefixeerd worden op de energiemarkt.  De deelnemer is verlost van de druk om ieder jaar opnieuw te onderhandelen met energieleveranciers en hoeft zich niet langer te verdiepen in veranderingen op de energiemarkt. De kracht van Energy Move is om ondernemers tegen een vaste lage vergoeding volledig te ontzorgen en de scherpste energietarieven aan te bieden die voorheen alleen voor grootzakelijke energieverbruikers waren weggelegd.

Voor wie ?

Iedere zakelijke energieverbruiker kan deelnemen aan de collectieve inkoop van Energy Move. Alle typen verbruikers doen mee van accountantskantoren tot zwembaden, van aannemers tot ZZP’ers. Lees hieronder wat onze klanten er van vinden. De zakelijke tarieven kunnen ook worden toegepast voor uw privé woning.

Hoe verder ?

Om deel te nemen aan de collectieven van Energy Move hebben wij uw toestemming nodig. Nadat alle informatie is verkregen en het scherpe aanbod is geaccepteerd sturen wij de gegevens door naar de leverancier van het Collectief. Wanneer alles is gecontroleerd, inclusief de standaard credit check, vindt bevestiging van de nieuwe overeenkomst plaats.  Ga verder naar inschrijving.

Colson Europe B.V.

“Energy Move is voor ons al sinds 2004 een begrip in service en samenwerking.
Zij zorgt ervoor dat we de best passende contracten aangeboden krijgen, zodat wij onze energie aan onze kerntaken kunnen wijden”.

Jan Hullegien | Colson Europe B.V.
Manager Engineering & Operations