1. 1
  2. 2
  3. 3

Autonomie Model

Onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen moet zijn einde naderen.  Het Energie Autonomie Model laat zien hoe er op een kostenneutrale wijze geld vrijmaakt gaat worden om te investeren in een verlaging van het energieverbruik en in middelen waarmee energie wordt opwekt. Ontdek vanzelf dat duurzaamheid loont!

Doel

Ons gezamenlijke doel is het energieverbruik stapsgewijs te verlagen en dit op een kosten neutrale manier te realiseren.  Wij stellen alles in het werk de ondernemer met maatwerk te adviseren en volledig te ontzorgen.

Werkwijze

Een zorgeloze overstap naar collectieve tarieven is veelal de eerste actie.  Vervolgens wordt er gezocht naar overige besparingen.  Het gedetailleerde verbruiksprofiel, zie de demo met meetdata,  wordt geanalyseerd en de uitgewerkte kosten- en verbruiks-besparingen worden vervolgens gepresenteerd.  Daarna is het eenvoudig om die maatregelen te kiezen die in opbrengst en kosten het beste passen bij de bedrijfsvoering. Vervolgens zorgen wij gezamenlijk voor de implementering.

100 procent transparant

Dit gaat om veel meer dan prijs en kosten alleen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, samen met een transparante bedrijfsvoering vindt meer en meer ingang en draagt zo bij aan een betere wereld.  Stapt u in de Collectieven, dan dragen de leveranciers de kosten van Energy Move. Als het gaat om de overeenkomsten ‘No cure no pay’ of ‘Fixed fee’, dan betalen de klanten de kosten van Energy Move.

Colson Europe B.V.

“Energy Move is voor ons al sinds 2004 een begrip in service en samenwerking.
Zij zorgt ervoor dat we de best passende contracten aangeboden krijgen, zodat wij onze energie aan onze kerntaken kunnen wijden”.

Jan Hullegien | Colson Europe B.V.
Manager Engineering & Operations